Skip to content

Projecten

Heeft u tijdelijk extra ondersteuning nodig en is er behoefte aan een ervaren consultant, bijvoorbeeld op het gebied van Finance & Control, Verandermanagement, ERP implementatie, Integratie of juist carve-out? Mind your Finance beschikt over een ruimschootse ervaring bij zowel grote als middelgrote ondernemingen met dergelijke trajecten en weet hoe ze aan te vliegen.

Finance & Control

Een keer een frisse blik op hoe bij u de accounting en controlling is ingericht? Mind your Finance licht graag uw organisatie door en adviseert op basis van een gedegen analyse welke verbeteringen er doorgevoerd kunnen worden. Een duidelijke rapportage maakt het voor u mogelijk zelf de verbeteringen door te voeren. Of wanneer u de implementatie graag uitbesteed, verzorgt Mind your Finance graag het gehele verandertraject van advies tot en met implementatie.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u tijdelijk versterking of vervanging op het gebied van Controlling zoekt. Ook hierbij kan Mind your Finance u helpen (bijvoorbeeld voor het maken van een budget of jaarrekening). De vele jaren hands on bij diverse ondernemingen zorgen er voor dat Mind your Finance in staat is snel ondernemingen en processen te doorgronden.

Een onderneming staat nooit stil. Veel ondernemingen moeten zich vaak aanpassen aan veranderende omstandigheden of bijvoorbeeld aan een snelle groei, of juist krimp. Niets doen is dan vaak geen optie. Mind your Finance kan de gewenste aanpassingen in kaart brengen en ten uitvoer brengen. Een heldere communicatie en een duidelijk plan zijn hiervoor belangrijke randvoorwaarden.

Verandermanagement

Mind Your Finance - afbeelding ERP

ERP implementatie

Veranderingen binnen een onderneming hebben vaak ook gevolgen voor uw systemen. Aanpassingen aan uw ERP systeem, of zelfs een complete vervanging zijn vaak ingrijpende veranderingen waar Mind your Finance u bij kan helpen.

Integratie of carve-out

Een overname gepland? Of juist het afstoten van een bedrijfsonderdeel? Het succes van een integratie of carve out is afhankelijk van een juiste planning en het creëren van draagvlak. Op basis van een snelle, maar grondige analyse kan Mind your Finance u helpen een dergelijk proces succesvol te laten verlopen.

Diverse financiële vraagstukken

Door een brede ervaring met finance in algemene zin, kan Mind your Finance u ondersteunen bij allerlei financiële vraagstukken zoals bijvoorbeeld business planning, kostprijs calculaties, financieringen afsluiten of implementatie van informatiesystemen.

Mind Your Finance - broodbakkerij
MYF_beeldmerk_wit_20211130

© Mind your Finance 2021-2022