Skip to content

Parttime CFO

Start-ups

Het begint met een goed idee. Vaak van technische of organisatorische aard. Maar een goed idee ook zakelijk tot een succes maken is niet altijd eenvoudig. Een goed business plan en een goede financiële organisatie is essentieel om een onderneming te laten slagen. Alleen zijn er in het begin vaak onvoldoende middelen of uitdagingen om een volwaardig CFO aan te trekken. Daarom biedt Mind your Finance de mogelijkheid aan startende ondernemingen om zich op parttime basis te laten ondersteunen door een ervaren en bevlogen CFO. Hierdoor is het tegen relatief lage kosten toch mogelijk om voldoende expertise in huis te halen om de start up tot een succes te maken!

Het is de afgelopen jaren voor de wind gegaan. De onderneming is hard gegroeid. Zelfs zo hard, dat de administratie niet meer als een noodzakelijk kwaad gezien wordt, maar de vraag naar goede informatie steeds groter wordt. De finance functie moet nodig verder geprofessionaliseerd worden en wellicht is er behoefte aan extra financiering om de volgende stap te maken. Juist hierbij kan Mind your Finance uw onderneming helpen.

Mind your Finance levert een hands-on, ervaren CFO die het gewend is om snelgroeiende ondernemingen te ondersteunen met alle financiële vraagstukken die daarbij komen kijken. Van strategische planning tot het afsluiten van financieringen, van het aansturen van de financiële afdeling tot het inrichten van (KPI) rapportage systemen. Dit kan op parttime of fulltime basis, afhankelijk waar behoefte aan is.

Scale-ups

MYF_beeldmerk_wit_20211130

© Mind your Finance 2021-2022